dunsaluns

Alla inlägg den 8 januari 2022

Av dunsaluns - 8 januari 2022 23:29

Jag klottrade i större skala. Tog fram pastellkritorna och ritade på en akvarellskiss som jag var så trött på att se.. Det händer nästan aldrig att jag bara leker med färgerna såhär. Men jag har ju inte använt pastellkritor nåt nästan, så jag ville se hur man kan blanda och smeta ut och om färgerna täcker varandra. Jag använde fingrarna mycket för att jämna ut färgen, annars blir det så tydliga kritstreck och vitt emellan. Jag vill att färgerna ska flyta ihop men risken är ju att man smutsar de ljusa färgerna.. De verkade dock inte allt för känsliga för nedsmutsning som tex oljekritor. Dessa lägger sig mer ovanpå varandra. Jag ska testa mer med kritorna en Annan dag. Det är lika bra att testa lite när jag ändå inte har flow att göra nåt finare och noggrannare..
På nedersta bilden är det bara akvarell och lite blyertsstreck. På mellersta och översta bilderna är blommorna likadana. Jag tycker att bakgrunden framhäver dem så olika. I vanliga fall använde jag aldrig svart. På den här bilden är det svart närmast runt blommor o blad. Sen har jag smetat ut det svarta och fyllt på med mörklila ända ut mot kanterna, sen har jag smetat ut igen och slutligen satt ljusblå färg på vissa ställen och smetat ut.. Effekten blir att allt ser svart ut utan att bli helt platt..

Presentation


Hej!
Jag tycker om att skriva och göra bilder. Här på bloggen samlar jag bilder och texter om sånt jag blir glad av. Nästan allt bloggande sker via mobilen, delvis därför kommer mina foton vara långtifrån felfria.. Gillar någon bloggen och vill läsa och

Fråga mig

0 besvarade frågor

Copyright

  Alla texter och bilder här skyddas av copyright!

 

Vill du låna en bild (tex. till din blogg)och hänvisa till mej är du välkommen att fråga :)

Att dela mina hela inlägg på facebook är ju också helt ok (eftersom de då kopplas hit till min blogg)

MEN

 Tar du/kopierar en bild/text utan lov, kommer jag hem till dej och river sönder din cykel!!.. eller nåt... >:(

 

 

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Sök i bloggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2022 >>>

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards