Direktlänk till inlägg 19 oktober 2020
Det tar tid att rensa bär. Mitt i allt blir man hungrig. Jag kokade två dl lingon med lite vatten och en och en halv dl socker. Vispade. Hällde i resten av vattnet, totalt fem deciliter. Koka upp. I med en deciliter mannagryn. Vispa och koka. Vispa mycket med elvisp. Sen blir det rosa fluff som man kan äta med mjölk eller havremjölk. Det är ganska gott men man äter måttligt. I recept på nätet står det att man ska ha saft. Jag tror att man gjort på lingonsylt traditionellt. Jo, för detta är en gammal tradition att äta detta. Jag tror det brukade serveras som efterätt.
Alla texter och bilder här skyddas av copyright!
Vill du låna en bild (tex. till din blogg)och hänvisa till mej är du välkommen att fråga :)
Att dela mina hela inlägg på facebook är ju också helt ok (eftersom de då kopplas hit till min blogg)
MEN
Tar du/kopierar en bild/text utan lov, kommer jag hem till dej och river sönder din cykel!!.. eller nåt... >:(
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
|||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 | 20 |
21 |
22 |
23 |
24 | 25 |
|||
26 |
27 | 28 |
29 |
30 |
31 |
||||
|