Direktlänk till inlägg 17 juni 2016
det du behöver är en get, löpe, olivolja, salt och färska kryddor.. Tänkte äta den till salladen och lasagne idag.
Gör den ungefär som kaffeost, fast bryter den inte lika fint och eftervärmen den inte lika varmt. Får utveckla det här ;)
Det är ju första testet med salladsostdet. Saltning sker först efter avrinning då osten täcks av ett litet lager salt, skärs i kuber och dränks ner i oljan och örterna.
Alla texter och bilder här skyddas av copyright!
Vill du låna en bild (tex. till din blogg)och hänvisa till mej är du välkommen att fråga :)
Att dela mina hela inlägg på facebook är ju också helt ok (eftersom de då kopplas hit till min blogg)
MEN
Tar du/kopierar en bild/text utan lov, kommer jag hem till dej och river sönder din cykel!!.. eller nåt... >:(
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 |
5 |
|||||
6 | 7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 | |||
13 |
14 | 15 |
16 |
17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 | 28 |
29 |
30 |
||||||
|