dunsaluns

Alla inlägg under april 2013

Av dunsaluns - 5 april 2013 11:56

 

Idag gör jag lite olika saker. Här är en tjuvtitt på dagens skiss som jag snart ska jobba vidare på.
Jag har även målat ett andra varv på snickerierna, som förhoppningsvis blir klara nästa vecka då de sista detaljerna ska vara färdiga :)
Nu kurrar det i magen. Tänkte äta nåt och gå ut på en liten rast innan jag fortsätter.. Frisk luft!
Ha det gott!!

Av dunsaluns - 5 april 2013 06:31

Godmorgon!
Jag kunde inte sova längre.. Solen skiner och en fluga surrar. När jag försökte blunda och somna om kom plötsligt en känsla av att det var sommar! Oh, vad skönt det skulle ha varit :)
Med kalla fötter tassar jag ner på toaletten. Men jag behöver ju inte gå upp så tidigt.
Fastän jag är trött vill jag bara gå och fortsätta med nåt av mina pyssel. Men det vore kanske dumt att börja med det nu..
Ögonen är ju jättetrötta, varför sover jag inte?
Börjar se mej om i sovrummet igen. Senaste tiden har det blivit lite småfix här hemma, jag vill fortsätta på det spåret och göra i ordning i sovrummet. Har några idéer och börjar allvarligt fundera på några inköp. Få se om man tar sig till Ikea....

 

Av dunsaluns - 4 april 2013 18:21

 

Den här dagen har gått så fort! Pappersärenden och möten också en härlig lunch med en kär vän :)
Soligt väder, perfekt för en promenad.. Nu äter vi plockmat till middag, ett hett tips om man har ont om tillagningstid. Köpte en grillad kyckling och baguette la upp med ost, gurka, ananas,tomat en färdig thaisoppa. Mm.. Perfekt att bjuda en vän och familjen på..
Snart ska jag till en annan kär vän och junta haha. Japp! Ni läste rätt, det är junta ikväll :) hon och en annan ska sy och jag ska ta med lite målargrejor..
Som grädde på moset har jag ärvda pärlor från mormor på mej dagen till ära, ihop med en favorittröja från carlings. Den är vid och bra att gömma magen under :) känns som att tights och benvärmare är något som kommer sitta på hela vårvintern, det känns så mycket smidigare än jeans just nu! Har nästan tappat räkningen, men jag är ganska säker på att jag är mitt i vecka 24.
Och nej, jag kanske inte klär mej som alla andra, men jag har åtminstone kläder jag trivs i och som jag tycker balanserar upp varandra. ...
Oj, där slank det ner lite garn i väskan också. Kanske det blir att sticka eller virka en snutt?
Nä, nu far jag!
Tjingalong!

Av dunsaluns - 3 april 2013 22:09

     

Ibland tappar man sitt "flow".. Jag vill inte göra det nu! Jag vill vara som du.
Jag vill både kunna göra det du gör och strunta i saker som du kan..
Jag vill åstadkomma nåt, men det blir inte som när du gör ditt. Då verkar det så lätt och självklart. Varför är det inte självklart för mig? Det hakar liksom fast och jag kommer inte vidare, tappar fokus och sen ser jag ingen mening med det längre.. Ändå fortsätter jag att försöka, ska inte ens fundera över "till vilken nytta"..
Som en vettlös kastar jag mig över nästa ide, för att komma vidare med nåt..
Du har allting klart! För jag ser inte det du har ogjort...

... nu ska jag strunta i allt det där och mysa ner mej i sängen med en bok istället... Godnatt! *

Av dunsaluns - 3 april 2013 16:54

 


Vilken av de här färgerna tycker du är bäst?

Jag ska ha dem till en "tapettavla"..

Kommerntera gärna och rösta..

 

Vi hörs!

Av dunsaluns - 3 april 2013 15:30

 

 

Nu är jag i "verkstan" och har börjat måla det jag snickrade på igår.. Medan det torkar skissar jag på lite mönster i datorn. Jag håller mej till den varma färgskalan av mina "nya" färger som genomsyrar allt i mitt liv just nu, från kläder inredning till teckningar.
Håller på lite med blommor, men vet inte om jag ska göra moln eller små kawaii - mönster av stjärnor eller nåt.. Det här är första slarvskissen.. Vi får se vad det blir..
Jag ska visa när allt är klart :)
Simma lugnt!

Av dunsaluns - 2 april 2013 22:34

Med våren kommer tranorna, jag blir så glad när jag hör deras trumpetande.. Nej, än har de inte dykt upp. Men ett annat vårtecken är nog min vilja att göra en massa nya saker. Hade jag tid, pengar och ork skulle jag kunna hålla på dygnet runt.
Idag skulle jag försöka mej på att snickra, jag hade en jättebra ide, det skulle bli jättefint! Och både lätt och snabbt att göra! ... Eller så, nä ... Blir så frustrerad när jag inte är duktig på att snickra. Eller, det var ju mer bara lite skruvande..
Fast sen behövdes också lite tilljämning av virket och plötsligt var min käre sambo framme och hjälpte mej.. Tack! Nu kom jag igång i allafall, men jag får fortsätta imorgon. Frustrerande när man vet hur man ska göra fast bara inte kan. Sen är jag lite känslig mot att få mycket hjälp också..
Men jag bet ihop och tog emot hjälp, för i dagsläget (med min kropp) hade jag annars inte kommit någon vart. .. (Annars brukar jag anse mig själv ha stort tålamod)
Hoppas nu fortsättningen går bra så jag vågar visa upp resultatet här :)
Nu blir det bara lite av min målning på bild...
Gonatt*

Av dunsaluns - 2 april 2013 07:03

Vaken! Såg att klockan nere var 5:18! Men jag hade visst inte ställt om den.. Men 6:18 är inte heller nån riktig sovmorgon. Idag blir det nog också fint väder :) hoppas man hinner ut nåt.
Jag har några små jobb på gång också ..
Morgonsolen lyser in genom fönstret, snart får man sätta upp tjockare gardiner om man inte vill ha så ljust om nätterna.. Jag är väldigt sugen på att fixa till vårat sovrum!
Igår var min käre sambo snäll och bar upp spjälsängen. Kan tyckas lite väl tidigt, men jag vill ju tömma sommarstugan så gott det går, så man kan mysa där till sommaren om det blir för varmt att sova här..
Nä, det här blir inget vettigt skrivet.. Annorlunda inlägg utlovas!
Vi ses!

Presentation


Hej!
Jag tycker om att skriva och göra bilder. Här på bloggen samlar jag bilder och texter om sånt jag blir glad av. Nästan allt bloggande sker via mobilen, delvis därför kommer mina foton vara långtifrån felfria.. Gillar någon bloggen och vill läsa och

Fråga mig

0 besvarade frågor

Copyright

  Alla texter och bilder här skyddas av copyright!

 

Vill du låna en bild (tex. till din blogg)och hänvisa till mej är du välkommen att fråga :)

Att dela mina hela inlägg på facebook är ju också helt ok (eftersom de då kopplas hit till min blogg)

MEN

 Tar du/kopierar en bild/text utan lov, kommer jag hem till dej och river sönder din cykel!!.. eller nåt... >:(

 

 

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Sök i bloggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards